Ultimele postări
Loading...
Thursday, 21 March 2013

Spaghetti în alb


Spaghetti in bianco – în  italiană
Evident, nu este o reţetă dar o idee.
Mâncare tradiţională italiană când eşti la dietă. Atât de simple şi atât de gustoase că nu-ţi vine să crezi. Dar la câte pun ei ... numai „light” nu e. :p

Grad de dificultate: niciunul
Timp de preparare: 10 min
Porţii: 2
Ingrediente
  1. 300 g spaghetti sau orice altfel de paste, scurte sau lungi. După gust şi posibilităţi. Eu prefer spaghetti
  2. 1 cub de unt – 20 g
  3. 1 lingură grano padano, pecorino romano, caşcaval ras
  4. 1/2 linguriţă sare
Mod de preparare
  1. Pune pastele la fiert. Lasă-le 7-9 min (după gust)
  2. scurge-le, pune-le într-un bol, adaugă untul, amestecă foarte bine
  3. Porţionează, împresoară brânza şi gata. Se servesc fierbinţi.
Eu când fac în alb înseamnă: paste cu ulei de măsline şi seminţe de ardei iuţi. Sau cu 1 linguriţă de amestec din: ardei iuţi, usturoi şi pătrunjel. Delicioase. Asta da, de post! Ţin de foame pentru o zi întreagă şi te ajută foarte mult în diete.

0 comentarii:

Post a Comment

RESPECT este cuvântul de ordine. Aroganța/grandomania, insultele de orice gen, comentariile care NU sunt la obiect nu au ce căuta pe această pagină. Dedic trup şi suflet reţetelor, de aceea orice iniţiativă (like, share, comment) este apreciată. Mulţumesc. O viaţă delicioasă îţi doresc. Ps. În caz de nu vezi publicat comentariul tău (1-3 zile), este pentru că nu am acces la internet.

 
Toggle Footer