Un an nou mai bun!

Am intarziat, dar nu pot sa las sa treaca zilele acestea fara sa urez tuturor celor care ma citesc, cu placere sau nu, un sincer si calduros La multi ani!
Sa aveti un an asa cum va doriti!
Atat.
Ah, uitam: Multumesc din suflet pentru orice intiativa luata pe blogurile mele. Fara voi nu as fi ajuns la 420 de postari in aproape 400 de zile.

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. Eu te urmaresc cu mare interes si curiozitate. Am probat multe dintre retetele tale si trebuie sa spun ca am ramas foarte impresionata de rezultatul final. Gusturi delicate, diferite, bizare dar care se combina foarte bine. Iti doresc mult succes. Un an cu multe satisfactii. Si MULTUMESC pentru idei. Te-am recomandat la multe prietene.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt fericită să aflu asta. Îmi dă încredere. Eu îți mulțumesc, fără oameni ca tine nu aș putea merge înainte. Mulțumesc. (f)

      Ștergere
  2. Un an mai bun si tie. Toate cele bune si multumesc pentru retete.

    RăspundețiȘtergere

RESPECT este cuvântul de ordine. Aroganța/grandomania, insultele de orice gen, comentariile care NU sunt la obiect nu au ce căuta pe această pagină. Dedic trup şi suflet reţetelor, de aceea orice iniţiativă pozitivă (like, share, comment) este apreciată. Mulţumesc. O viaţă delicioasă îţi doresc. Ps. În caz de nu vezi publicat comentariul tău (1-3 zile), este pentru că nu am acces la internet.