Hristos a Inviat!

N-am publicat de mult o reteta.
Mi-am schimbat tara din nou.
Aici se gateste intr-un alt mod. Neobisnuit as spune, dar ar inseamna sa judec.
As putea continua sa gatesc in stilul meu, numai ca nu mai gatesc aproape deloc, si daca o fac, vreau sa ma adaptez asa ca... fasole si carnati fara numar la micul dejun, piure cu porc seara.
Glumesc, dar in orice gluma e un pic de adevar.

Oricum, aici Pastele a fost saptamana trecuta. Am sarbatorit cu oua de ciocolata si iepuri din carton. Pe bune daca cineva s-a gandit la ce sarbatorim de fapt in aceasta zi.
Dar, iarasi, cine sunt eu sa judec?

Mi-au lipsit cozonacii, ouale rosii, sarmalele, pasca si toate obiceiurile ce au romanii de Paste.
Si-am plans... dar, ce sa-i faci. Obligati sa traim printre straini.

In orice caz, vreau sa urez tuturor celor ce continua sa se se inspire la retetele mele.( Si sunt multi.
Incredibil de multe vizite pentru un blog ce nu a avut o postare in aproape un an.
Multumesc pentru like-urile la pagina Facebook, pentru comentariile fie private cat si cele publice, multumesc pentru incredere si fidelitate.) SARBATORI PASCALE delicioase!!!
Ps. Pentru cei care carora le place engleza, am inceput sa scriu in engleza. In curand si retete cu tenta engleza. Blogul are adresa iliveisuffer.blogspot.com  dar numele este extrem de optimist: While I breathe, I hope = In timp ce respir, sper.
Mi-au trebuit 4 ore sa gasesc un nume care sa ma satisfaca. L-am vrut in latina Dum spiro Spero, dar era luat demult asa ca ma multumesc cu numele de mai sus.
In caz de vreti sa ma sustineti si aici, un like la pagina Facebook ar fi foarte apreciat.

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Adevarat a inviat, ma bucur sa te citesc din nou!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos. Milioane de scuze pentru raspunsul intarziat, am avut mari probleme cu sablonul. Bine, nu am putut raspunde la comentarii, nu stiu din ce motiv. Acum s-a rezolvat.

      Ștergere

RESPECT este cuvântul de ordine. Aroganța/grandomania, insultele de orice gen, comentariile care NU sunt la obiect nu au ce căuta pe această pagină. Dedic trup şi suflet reţetelor, de aceea orice iniţiativă pozitivă (like, share, comment) este apreciată. Mulţumesc. O viaţă delicioasă îţi doresc. Ps. În caz de nu vezi publicat comentariul tău (1-3 zile), este pentru că nu am acces la internet.