tag:blogger.com,1999:blog-1844762525236287307.post2201266830400920634..comments2023-12-19T11:28:22.713+02:00Comments on Rețete Îndrăznețe: Lichior de grapefruitCristina Gherghelhttp://www.blogger.com/profile/09734612303574078932noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1844762525236287307.post-70423563090944943112013-05-15T12:42:28.968+03:002013-05-15T12:42:28.968+03:00Mulţumesc frumos pentru mărturie. (f) Da, este uş...Mulţumesc frumos pentru mărturie. (f) Da, este uşor amărui, dar eu cred că-s puţin "masochistă" că-mi place enorm! Bine, şi puţin "alcoolizată", dacă vrei (şi crezi :p ). Am făcut de mai multe ori, dar doar acesta, de care am uitat complet (deci nu l-am zguduit decât când l-am făcut), a ieşit aşa limpede. Chihlimbar aş zice. Sper să le placă degustătorilor. Numai să NU vă urcaţi la volan (după)!Cristina Gherghelhttps://www.blogger.com/profile/09734612303574078932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1844762525236287307.post-90493735069836043472013-05-15T12:31:58.105+03:002013-05-15T12:31:58.105+03:0015 zile la macerat, după care filtrat, gust intere...15 zile la macerat, după care filtrat, gust interesant. Este uşor amărui. dar parcă turbididatea este uşor mai ridicată faţă de rezultatul din poză.<br />O să-mi chem maeştrii la degustat. :dAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/00353592731046023444noreply@blogger.com