tag:blogger.com,1999:blog-1844762525236287307.post7460604467250985178..comments2023-12-19T11:28:22.713+02:00Comments on Rețete Îndrăznețe: Ce să faci când mâncarea n-are gustCristina Gherghelhttp://www.blogger.com/profile/09734612303574078932noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1844762525236287307.post-70395360542861262472018-01-06T16:55:07.038+02:002018-01-06T16:55:07.038+02:00Deci am avut un strop de inspiratie, asemanarea ex...Deci am avut un strop de inspiratie, asemanarea exista. AdelaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1844762525236287307.post-41644365845446665772018-01-06T01:07:49.095+02:002018-01-06T01:07:49.095+02:00Nu știam cine este doamna Demian. Este leit sora m...Nu știam cine este doamna Demian. Este leit sora mea (Ana). Si eu semăn cu sora mea în anumite ipostaze. Ps. Nu mă uit la televizor de foarte mulți ani. Nici nu ascult la radio, sau citesc reviste. Mi-e greu să cunosc pe cineva. Noroc cu net-ul. (f)Cristina Gherghelhttps://www.blogger.com/profile/09734612303574078932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1844762525236287307.post-84120914587202049512018-01-06T01:04:05.911+02:002018-01-06T01:04:05.911+02:00Nu pot sa nu fiu de acord cu asta. Ce gust? Daca e...Nu pot sa nu fiu de acord cu asta. Ce gust? Daca esti singur/a, bei un pahar de lapte cald cu miere.. Mai rau cand altii iti cer si tu... obosita faci, ca trebuie. Nici-o ofensa. Multumesc din suflet pentru comentarii si timpul dedicat. Cristina Gherghelhttps://www.blogger.com/profile/09734612303574078932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1844762525236287307.post-39086954458495403432018-01-05T14:36:54.401+02:002018-01-05T14:36:54.401+02:00Asta e ca o completare la ce am scris mai sus. De ...Asta e ca o completare la ce am scris mai sus. De cand am intrat pe blog si ti-am vazut chipul in foto aveam senzatia ca te cunosc. Acum stiu cu cine te aseman. Iarina Demian. Varianta blonda. Adela. Tot inainte !Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1844762525236287307.post-31877527769591468642018-01-04T22:32:25.494+02:002018-01-04T22:32:25.494+02:00Si asa ca o gluma, nu mi-o luati in nume de rau, d...Si asa ca o gluma, nu mi-o luati in nume de rau, dragostea da gust mancarii. Dragostea pentru ceea ce faci. La manastiri mancarea de regula e de post, cu putine ingrediente, dar e atat de gustoasa... Dragostea pentru obste, pentru om, daruirea pentru frate da gust mancarii. Cand vi de la serviciu dupa 10-12 ore de munca, uneori suparat si obidit, faci mancarea ca pe o datorie fata de familia pe care o hranesti. De multe ori de oboseala nici nu-ti arde s-o gusti. Asa ca, rezultatul il vezi ...in farfurie. Scuze, nu vreau sa ofensez, e o constatare proprieAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1844762525236287307.post-58992176796999763022014-02-25T07:52:17.843+02:002014-02-25T07:52:17.843+02:00Da. Cred că este natural ca noi, românii, să avem ...Da. Cred că este natural ca noi, românii, să avem "probleme" cu astfel de mirodenii. Nu sunt des folosite în bucătăria noastră. De câţiva ani s-au făcut mulţi paşi în această direcţie, însă când eram mică, îmi amintesc numai de foile de dafin, cimbru, piper negru, boia de ardei. Restul erau tabu. :D Da, proaspăt este super. Dar... trebuie un pic de timp. Mulţumesc. Cristina Gherghelhttps://www.blogger.com/profile/09734612303574078932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1844762525236287307.post-57801650836121867482014-02-24T11:09:55.787+02:002014-02-24T11:09:55.787+02:00Si eu "am avut probleme" cu rozmarinul s...Si eu "am avut probleme" cu rozmarinul si coriandrul, insa acum coriandrul il presar pe fripturi proaspat macinat, iar rozmarinul il folosesc numai proaspat (cateva frunzulite la mancarurile cu cartofi) :)Mariahttp://www.agendautila.ronoreply@blogger.com