
Grad de dificultate: redus
Timp de preparare: 10 min
Ingrediente
- 2 castraveţi proaspeţi mici (să nu aibă seminţe)
- 150 ml (g?!) smântână sau iaurt gras, cel tip grecesc este cel mai bun
- 3-4 căţei de usturoi
- 3 linguri ulei de măsline
- 1/2 linguriţă sare
- Opţional: 1 ardei iute/1 linguriţă boia de ardei iute, Mărar,
- Spală castraveţii, curăţă-i de coajă (eu nu i-am curăţit că-mi place mult coaja), rade-i pe răzătoare şi scurge-i foarte bine de apă. Lasă-i să se scurgă într-o sită după ce ai pus sarea peste ei (sarea elimină apa) circa 5 min
- Curăţă căţeii de usturoi, taie-i bucăţi foarte mici
Menţiuni
1. O poţi servi pe pâine, ca sos la diferite fripturi, sau pur şi
simplu aşa. Eu am servit cu cartofi picanţi, copţi la cuptor. Yummy.
Dacă-ţi
place (şi ţi-am dat o idee) orice iniţiativă: un
like/share la postări sau pagina Facebook (click
şi vei găsi mult mai multe fotografii), un vot (în dreapta sus)
(sau un mic comentariu la obiect) este echivalent cu Mulţumesc.
0 Comentarii
RESPECT este cuvântul de ordine. Aroganța/grandomania, insultele de orice gen, comentariile care NU sunt la obiect nu au ce căuta pe această pagină. Dedic trup şi suflet reţetelor, de aceea orice iniţiativă pozitivă (like, share, comment) este apreciată. Mulţumesc. O viaţă delicioasă îţi doresc. Ps. În caz de nu vezi publicat comentariul tău (1-3 zile), este pentru că nu am acces la internet.