Salată de orez cu ton

O altă versiune de orez, tip salată. Sățios, sănătos, delicios. Optimă idee pt celiaci. Am făcut şi paste cu aceeaşi garnitură. Reţeta aici.

Grad de dificultate: niciunul
Timp de preparare: 10-15 min
Porţii: 2

Ingrediente
  1. 2 căni orez, cu bobul lung şi subţire în cazul meu, fierbe mai repede
  2. 1 cutie de ton (200g) în suc natural sau ulei
  3. 2 linguri boabe de porumb
  4. 1 lingură capere
  5. sare după gust
Mod de preparare
  1. Pune orezul la fiert adăugând apă cât să acopere foarte bine orezul. Acoperă, lasă focul slab. 7-8 minute circa. Depinde de orez. Poate dura şi mai mult. Verifică şi amestecă din când în când să nu cumva să se ardă
  2. După ce a fiert poţi să-l treci sub un jet de apă rece sau poţi pune direct boabele de porumb, caperii şi tonul cu tot cu ulei. Amestecă, pune sare după gust.
Dacă-ţi place (şi ţi-am dat o idee) orice iniţiativă: un like/share la postări sau pagina Facebook(click şi vei găsi mult mai multe fotografii), un vot (în dreapta sus) sau un mic comentariu la obiect (dacă ai timp) este echivalent cu Mulţumesc.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii