Ultimele postări
Loading...

Salată de legume cu măsline

O altă variantă de salată gustoasă, simplă şi la îndemâna oricui. Nu este o reţetă ci o idee pentru cp bănuiesc că mulţi o ştiu deja. Dar poate-i dau o idee cuiva care-i începător. Optimă în timpul postului (mai ales dacă eşti la dietă) pentru vegani/vegetarieni şi pentru celiaci (gluten free).

Grad de dificultate: redus
Timp de preparare: 20 + 10 min
Porţii: 2-3

Ingrediente
 1. 2 castraveţi proaspeţi
 2. 3 roşii
 3. 1 ceapă
 4. 150 g măsline (de preferat făr sâmburi)
 5. 3 linguri ulei de măsline
 6. 1/2 linguriţă sare
 7. Opţional: 1 ardei iute/1 linguriţă boia de ardei iute
Mod de preparare
 1. Curăţă ceapa, spal-o şi taie-o julienne (peştişori)
 2. Spală castraveţii, roşiile, taie castraveţii rondele şi roşiile cuburi, sau cum doreşti
 3. Pune totul într-un bol mai măricel, adaugă măslinele, uleiul, sarea, boiaua de ardei iute, amestecă foarte bine şi e gata. Simplă sau ca garnitură la varie fripturi. Delicioasă!

  Dacă-ţi place (şi ţi-am dat o idee) orice iniţiativă: un like/share la postări sau pagina Facebook (click şi vei găsi mult mai multe fotografii), un vot (în dreapta sus) (sau un mic comentariu la obiect) este echivalent cu Mulţumesc.

0 comentarii:

Post a Comment

RESPECT este cuvântul de ordine. Aroganța/grandomania, insultele de orice gen, comentariile care NU sunt la obiect nu au ce căuta pe această pagină. Dedic trup şi suflet reţetelor, de aceea orice iniţiativă (like, share, comment) este apreciată. Mulţumesc. O viaţă delicioasă îţi doresc. Ps. În caz de nu vezi publicat comentariul tău (1-3 zile), este pentru că nu am acces la internet.

 
Toggle Footer