Nutritiv şi delicios. Aşa, ca
să mai faci ceva nou şi rapid.
Nu sunt mare adeptă a conservelor
decât dacă le fac eu. Totuşi, fac excepţie la năut, mazăre,
porumb şi câteva alte alimente.
Ingrediente:
- 1 cutie de năut (fiert)
- sfeclă roşie proaspătă sau la borcan
- 2 linguri ulei de măsline
- sare după gust
- Opţional: seminţe de susan/in/mac/floarea soarelui, ceapă
Mod de preparare:
Scurgeţi conservele. Treceţi prin apă
rece conţinutul (boabele de porumb, năutul), scurgeţi. Puneţi
într-un bol, adăugaţi sfecla, uleiul, sarea. Amestecaţi şi e
gata.
Menţiuni. Poţi pune şi pastă scurtă
fiartă, orez fiert, grâu, cartofi, linte, etc. Mie îmi place
foarte mult năutul. Ca să nu mai spun de porumb.
0 Comentarii
RESPECT este cuvântul de ordine. Aroganța/grandomania, insultele de orice gen, comentariile care NU sunt la obiect nu au ce căuta pe această pagină. Dedic trup şi suflet reţetelor, de aceea orice iniţiativă pozitivă (like, share, comment) este apreciată. Mulţumesc. O viaţă delicioasă îţi doresc. Ps. În caz de nu vezi publicat comentariul tău (1-3 zile), este pentru că nu am acces la internet.