Ultimele postări
Loading...

Scrie-miMai întâi aş vrea să mulţumesc, din inimă, tuturor celor care mă urmăresc şi au curajul să probeze reţetele mele.
Mulţumesc pentru orice iniţiativă pe care ai luat-o (sau o vei lua) pe acest blog. Un comentariu, un „like/share", o observaţie.
TOTUL este important!

Dacă vrei să-mi scrii în privat poţi să o faci la adresa: criopax@gmail.com

Simte-te liber să întrebi, să propui, să corectezi, să critici (constructiv).

Câteva reguli de bun simţ sunt necesare:
 • Te rog să te semnezi şi să nu trimiţi spam că am un antivirus care detectează orice tentativă de spam şi o blochează! Nu sunt curioasă din fire aşa că nu deschid mesaje care nu au un subiect corelat cu blogul.
 • Nu voi tolera niciun fel de abuz! Nu voi tolera xenofobia/rasismul, insultele adresate mie sau oricărei alte persoane, trivialitatea, pornografia, lipsa de respect.

Dacă încalci una din aceste reguli mă voi adresa, de urgenţă, celor care se ocupă de aşa ceva şi, te asigur, vei fi aspru pedepsit! Sunt o luptătoare neînfricată împotriva tuturor injustiţiilor şi mă descurc destul de bine în acest câmp.

Dacă îţi place satira/umorul negru/ironia te aştept şi pe blogul „Carpe Diem”. Aici vei putea citi şi poveştiri adevărate, recenzii despre magazine on - line, pamflete, etc.

Am mai multe pagini Facebook unde te aştept cu nerăbdare să-mi devii prieten pentru a te ţine la curent cu toate notificările.
 1. Pagina oficială a blugului: Facebook De gustibus non est disputandum
 2. Pagina oficială a celuilalt blog: Facebook – Carpe Diem
 3. Pagina mea: Cristina Green
Pagina Twiter este încă la început deoarece nu sunt familiarizată cu acest social network. Mai precis: HABAR NU AM ce şi unde să apăs! 
În curând voi deschide account-uri şi pe alte platforme/social network.
Contez şi pe ajutorul şi sprijinul tău!

Mulţumesc.
Cristina G.


2 comentarii:

 1. As dori reteta de --zacusca cu ardei iuti--ma puteti ajuta?
  --getasart@yahoo.com --
  Multumesc;
  Doamne ajuta!
  Geta

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sigur că da! Cred că templatele are o problemă și nu recunoaște cuvintele fără diacritice. Se găsește în meniul- Exotice (bara de sus). Link-ul aici: http://reteteindraznete.blogspot.ro/2012/10/zacusca-de-ardei-iuti.html
   Sper să vă fie de folos.
   O viață senină, picantă și delicioasă! (f)

   Delete

RESPECT este cuvântul de ordine. Aroganța/grandomania, insultele de orice gen, comentariile care NU sunt la obiect nu au ce căuta pe această pagină. Dedic trup şi suflet reţetelor, de aceea orice iniţiativă (like, share, comment) este apreciată. Mulţumesc. O viaţă delicioasă îţi doresc. Ps. În caz de nu vezi publicat comentariul tău (1-3 zile), este pentru că nu am acces la internet.

 
Toggle Footer