
Optimă idee pentru celiaci, vegani/vegetarieni (de post, evident).
Reţetă foarte simplu de făcut, rapidă, nutritivă, sănătoasă. TREBUIE să încerci! Cred că şi copii vor aprecia.

Grad de dificultate: Redus
Timp de preparare: 30-35 minute
Porţii: 2
Ingrediente

2. o lingură margarină
3. 1 cană de apă (250 g)
4. sare după gust
Facultativ:
5. bacon/salam prăjit/fiert
Mod de preparare

1. Taie dovleacul și decojește-l. Mare atenţie: coaja este foarte greu de înlăturat
2. Taie felii și apoi bucăți pentru a grăbi fierberea
3. Pune apa într-o oală şi adăugaţi dovleacul. Acoperiţi. Lăsaţi la fiert 20 min. Atât l-am fiert eu. În alternativă îl poți coace la cuptor, dar va trebui să stea cam 60-80 min. Mie nu mi-a convenit sistemul. Prea multă risipă de timp și gaz. :D
4. Fundamental: Scurge apa CONSERVÂND-o (va fi în jur de 80 g).

Menţiuni
- 1. Servește fierbinte. Este absolut delicioasă. Foarte cremoasă.
- 2. Cum am precizat: poți adăuga bacon/salam prăjit/fiert. Al meu era fiert, dar imediat ce l-am pus am regretat. Era foarte bună şi înainte.
2 Comentarii
Io ti conosco bene. So quanto tu sia brava a cucinare.
RăspundețiȘtergereConosco la tua passione per il mare, ma anche la tua passione per la campagna e so che non ami Perugia. Ciao
Veramente?! Ciao allora. Peccato io non abbia idea di chi tu sia.
RăspundețiȘtergereRESPECT este cuvântul de ordine. Aroganța/grandomania, insultele de orice gen, comentariile care NU sunt la obiect nu au ce căuta pe această pagină. Dedic trup şi suflet reţetelor, de aceea orice iniţiativă pozitivă (like, share, comment) este apreciată. Mulţumesc. O viaţă delicioasă îţi doresc. Ps. În caz de nu vezi publicat comentariul tău (1-3 zile), este pentru că nu am acces la internet.