Grad de dificultate: redus – mediu
(dacă nu ai nicio practică urmează paşii şi vizionează şi
acest video, te va ajuta)
Timp de preparare: 15 - 20 min
Porţii: 3 – 4
Ingrediente
- 3 – 5 ouă.
- 2-3 linguri ulei de măsline
- 50 g caşcaval, brânză, mozzarella;
- Opţional, dar foarte indicat: 1 ardeiu iute/boia de ardei
Mod de preparare
- Tigaia
din imagine are diametrul 24
- Taie sau rade (Dacă pui) brânza/caşcavalul/mozzarella
- Bate ouăle foarte bine (cu un tel, furculiţă, mixer etc.), adaugă brânza, sarea (cu atenţie, prea multă sare nu face bine – se ştie)
- Toarnă ouăle în tigaie şi amestecă foarte bine în aşa fel încât ouăle să cuprindă tot ce este în tigaie. Focul la minim, acoperă şi lasă vreme de 4-5 minute
- Întoarce omleta cu o farfurie sau cu un capac mai mare decât tigaia. Să nu se rupă. Urmăreşte acest video
- Optim ca aperitiv la petreceri de orice gen. Taie cuburi, arată excepţional.
0 Comentarii
RESPECT este cuvântul de ordine. Aroganța/grandomania, insultele de orice gen, comentariile care NU sunt la obiect nu au ce căuta pe această pagină. Dedic trup şi suflet reţetelor, de aceea orice iniţiativă pozitivă (like, share, comment) este apreciată. Mulţumesc. O viaţă delicioasă îţi doresc. Ps. În caz de nu vezi publicat comentariul tău (1-3 zile), este pentru că nu am acces la internet.