Grad de dificultate: redus
Timp de preparare: 15 minute
Porţii: 2-4
Ingrediente:
- 1 ceapă galbenă
- 3 căţei de usturoi
- 50 g măsline, felii/fără sâmburi (nu ca în imagine dar mie nu-mi plac decât astea)
- 150 g ciuperci (sau după gust; cu cât pui mai multe cu atât sunt mai bune)
- sare după gust
- Opţional: piper negru, 1 ardei iute/boia de ardei iute
Mod de preparare:
- Între timp se taie ceapa peştişori, usturoiul felii subţiri şi se pun la călit în uleiuil de măsline (tigaie/wok). Foc slab să nu se ardă, 3-4 min
- Se adaugă ciupercile, măsline, amestecă bine, scurge pastele şi toarnă-le în tigaie
- Amestecă, saltă, adaugă sare şi piper negru, dacă vrei
Menţiuni:
1. Se servesc fierbinţi!
0 Comentarii
RESPECT este cuvântul de ordine. Aroganța/grandomania, insultele de orice gen, comentariile care NU sunt la obiect nu au ce căuta pe această pagină. Dedic trup şi suflet reţetelor, de aceea orice iniţiativă pozitivă (like, share, comment) este apreciată. Mulţumesc. O viaţă delicioasă îţi doresc. Ps. În caz de nu vezi publicat comentariul tău (1-3 zile), este pentru că nu am acces la internet.