Ultimele postări
Loading...

Bloody Mary

Versiune neconvenţională de "Bloody Mary"


Hmm. Am lucrat în baruri/restaurante dar nu prea am văzut lume să ceară aşa ceva. Nu e un cocktail pentru toată lumea. Probabil e şi chestiune de obişnuinţă. Se întâmplă de multe ori ca atunci când guşti ceva pentru prima oară să nu îţi placă. Ori mai rău să gândeşti că e oribil şi mai degrabă mori de foame decât să mănânci aşa ceva. Eu sunt campioană cred... vezi istoria asta: http://reteteindraznete.blogspot.ro/2012/11/pasta-de-orez-cu-sos-de-rosii.html. Totuşi dacă NU îţi place sucul de roşii nu are rost să încerci aşa ceva...dar poate eşti foarte curajos. E dietetic dar sărat.
Am băut de 3 ori în viaţa mea şi tot nu pot să spun că „mor după el”. E ok dar sunt sigură că data viitoare o să-mi schimb ideea. Nu mă dau în vânt nici după votcă nici după sucul de roşii.

Ai nevoie de multe ingrediente pentru reţeta asta. Seamănă mai mult cu o cină decât cu o bautura sofisticată. Pentru cine a fost în Umbria/Italia, acest cocktail m-a dus întotdeauna cu gândul la „pinzimonio”. Nu?!Grad de dificultate: redus
Timp de preparare: 10 minute
Porţii: 1

Ingrediente:
1. 70 ml suc de roşii
2. 20 ml votcă
3. 1 felie tăiată pe lung de morcov
4.  felie tăiată pe lung de ridiche albă
5. 1  felie tăiată pe lung de hrean
6. 1  felie tăiată pe lung de ardei gras
7. 1 roşie mică
8. 5 măsline verzi
9. 1 felie portocală
10. 1 linguriţă suc de lămâie
11. 5 granule sare
12. piper
13. boia de ardei iute
14. o bucată de ţelină. Posibil dintr-aia comestibilă, nu ca a mea. :)
15. Opţional: 1 ardei iute


Mod de preparare:

1. Curăţă toate legumele şi taie felii sau fâşii.
2. Pune măslinele, roşia, şi celelalte legume într-un pahar mare de votcă
3. Pune sucul de roşii/votca/sarea/piperul/boiaua într-un shaker, zbate bine şi toarnă în pahar.
Hai NOROC!

0 comentarii:

Post a comment

RESPECT este cuvântul de ordine. Aroganța/grandomania, insultele de orice gen, comentariile care NU sunt la obiect nu au ce căuta pe această pagină. Dedic trup şi suflet reţetelor, de aceea orice iniţiativă pozitivă (like, share, comment) este apreciată. Mulţumesc. O viaţă delicioasă îţi doresc. Ps. În caz de nu vezi publicat comentariul tău (1-3 zile), este pentru că nu am acces la internet.

 
Toggle Footer