Gust surprinzător de delicat. O alternativă îndrăzneaţă la alte mirodenii.
Grad de dificultate: redus
Timp de preparare: 20+5 minute
Porţii: variabile
Ingrediente:
1. bucăţi de carne la alegere
2. 3-4 frunzuliţe de salvie
3. 4-5 linguri ulei de măsline (sau de care ai)
Mod de preparare:
1. Se pun câteva frunzuliţe de salvie într-o tigaie/oală cu 4 linguri ulei, se încinge puţin; se pune carnea şi se frige la foc foarte domol cu tigaia acoperită.
2. În alternativă (pentru acei care nu iubesc prăjelile în general; au şi de ce: prăjelile fac foarte rău) după ce se încinge un pic uleiul se pune 100 ml apă (un pahar), se adaugă carnea. Se acoperă şi se lasă să fiarbă în voie. Un miros incredibil de plăcut îţi va umple casa.
Menţiuni:
1. Acompaniază cu mămăligă şi usturoi.
2. Garnitură la piure de cartofi.
3. O poţi găti şi la cuptor cu cartofi. Mult mai sănătos. YUM.
Cărți de bucate: 41 de rețete: Iertare
-
Dragul meu bucătar profesionist sau amator,
Zilele trecute am publicat ultima mea carte cu sfaturi utile în bucătărie
semnată cu numele întreg, Cristina G...
0 Comentarii
RESPECT este cuvântul de ordine. Aroganța/grandomania, insultele de orice gen, comentariile care NU sunt la obiect nu au ce căuta pe această pagină. Dedic trup şi suflet reţetelor, de aceea orice iniţiativă pozitivă (like, share, comment) este apreciată. Mulţumesc. O viaţă delicioasă îţi doresc. Ps. În caz de nu vezi publicat comentariul tău (1-3 zile), este pentru că nu am acces la internet.