Pentru vegani/vegetarieni
Grad de dificultate: redus
Timp de preparare: 15 minute
Porţii: 2
Ingrediente:
1.1 cutie de boabe de porumb
2. 2 căni supă de legume (200 ml una)
3. 1 lingură amidon
4. un vârf de cuţit ghimbir
5. sare după gust
6. câteva foi de ceapă/usturoi verde
7. puţin leuştean/pătrunjel proaspăt sau uscat
Mod de preparare:
1. Se pun la fiert boabele de porumb şi ghimbirul. Se acoperă, se lasă 10 minute.
2. Lingura de amidon se dizolvă în apă rece şi se pune în oală amestecând bine. Sare. Se lasă alte 5-7 minute.
3. Când porţionezi pune deasupra foile de ceapă/usturoi/pătrunjelul.
Menţiune. În imagine vei vedea un ou care nu a fost folosit la reţeta aceasta. Nu mă pricep la Photoshop. Este total vegană/vegetariană/de post
Cărți de bucate: 41 de rețete: Iertare
-
Dragul meu bucătar profesionist sau amator,
Zilele trecute am publicat ultima mea carte cu sfaturi utile în bucătărie
semnată cu numele întreg, Cristina G...
0 Comentarii
RESPECT este cuvântul de ordine. Aroganța/grandomania, insultele de orice gen, comentariile care NU sunt la obiect nu au ce căuta pe această pagină. Dedic trup şi suflet reţetelor, de aceea orice iniţiativă pozitivă (like, share, comment) este apreciată. Mulţumesc. O viaţă delicioasă îţi doresc. Ps. În caz de nu vezi publicat comentariul tău (1-3 zile), este pentru că nu am acces la internet.