
Idee de weekend;
rapidă, uşoară şi tare pofticioasă.

Ingrediente
1.
Foitaj (400 g - ies cam 6 porţii)
2.
200 g suncă de praga (sau șuncă presată)
3.
150 g cașcaval
4.
6-10 linguri ketchup/sos de roșii. Eu am pus niște
mâncărică de legume ce mi-a rămas prin frigider (rețeta aici)
Mod de preparare
1.
Decongelează foitajul cum scrie pe ambalaj
2.
Taie șunca și cașcavalul cuburi
3.
Taie aluatul de foitaj în 8 părți egale (pătrate), 2 dintre ele le
vei folosi pentru a pune fâșii de circa 1 cm pe margininile a 6 pătrățele

5.
Pune ketchup în interiorul cuibului (după gust) –
lasă marginile albe= nu pune
6.
Aşează cuburile de șuncă, cașcaval – tot în interior (ardeiul
iute eventual)

Menţiuni
Deosebit de simplu de făcut și gustoase. Se pot servi la
micul dejun, ca desert, gustare, cu ceai, cafea etc. Numai în ziua în care le
faci. Apoi trebuie să le reîncălzeşti. Optime ca aperitive la diferite
petreceri.
Dacă-ţi place (şi ţi-am dat o idee) orice iniţiativă: un like/share la postări sau pagina Facebook (click şi vei găsi mult mai multe fotografii), un vot (în dreapta sus) sau un mic comentariu la obiect (dacă ai timp şi chef) este echivalent cu Mulţumesc.
0 Comentarii
RESPECT este cuvântul de ordine. Aroganța/grandomania, insultele de orice gen, comentariile care NU sunt la obiect nu au ce căuta pe această pagină. Dedic trup şi suflet reţetelor, de aceea orice iniţiativă pozitivă (like, share, comment) este apreciată. Mulţumesc. O viaţă delicioasă îţi doresc. Ps. În caz de nu vezi publicat comentariul tău (1-3 zile), este pentru că nu am acces la internet.