Aud foarte multă lume că nu ştie ce
să mai facă de mâncare. Aşa păţeam şi eu, înainte să plec în
străinătate. Acum... nu ştiu când am să fac toate reţetele,
ideile ce-mi vin!
Este adevărat, sunt singură, îmi
permit. Mai greu e când ai ceva pretenţioşi în casă.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjQT0urcnq52cLLKaMSsJSWoaum4gEnXbTSGY5jV-o9u6rJsLJXsCvBO_AJBrnvEL48gcDpiHayft_wmdXCpFy04sFGFb73L1moCD3mwWFm4Rcpti1Ic1POL4N8DoOZJjvnt8hGXXtDxwzT/s200/spaghetti+in+rosii+salam+%25282%2529.jpg)
Grad de dificultate: redus
Timp de preparare: 15 minute
Porţii: 2
- 300 g spaghetti (nu ştiu de ce prefer spaghetti, în cazul ăsta. Tu poţi folosi de care vrei/ai)
- 50 g salam
- 5 linguri ketchup sau 2 de bulion
- 2 linguri ulei măsline (sau de care ai)Opţional
- sare după gust
Uitam= 1 lingură seminţe de in/susan
Mod de preparare:
- Se pune apa într-o oală înaltă. Când începe să fiarbă se pune pasta. Fierbe pe 5 minute. Acoperă, lasă la odihnit
- Pune uleiul într-o tigaie înaltă (wok ar fi perfect)
- Pune ketchap-ul, amestecă bine
- Scoate pasta pune-o peste sos. Adaugă 3-4 linguri de apă din oala în care a fiert pasta Secretul acesta (şi multe altele) l-am învăţat de la mari „chefi” italieni. Acoperă lasă 3 minute la foc slab
- Amestecă, saltă până sosul s-a prins foarte bine de pastă. Secretul unei paste perfecte este să fie fiartă mult în sosul în care vine gătită. Citeşte aici dacă nu ai făcut-o deja.
- Evident, pune sare după gust.
Poftă bună
0 Comentarii
RESPECT este cuvântul de ordine. Aroganța/grandomania, insultele de orice gen, comentariile care NU sunt la obiect nu au ce căuta pe această pagină. Dedic trup şi suflet reţetelor, de aceea orice iniţiativă pozitivă (like, share, comment) este apreciată. Mulţumesc. O viaţă delicioasă îţi doresc. Ps. În caz de nu vezi publicat comentariul tău (1-3 zile), este pentru că nu am acces la internet.