Grad de dificultate: redus
Timp de preparare: 40-45
minute
Porţii: 4
Ingrediente:
- 1 ceapă galbenă mărişoară
- 1 morcov
- 1 bucată de sfeclă roşie= 50 -100 g
- 1 ardei gras (eu am avut uscaţi)
- 100 g paste scurte sau de care vrei
- o crenguţă de cimbru
- 2-3 linguri ulei
- 1 cană suc de roşii
- sare după gust
- Opţional 1 - 2 ardei iuţi.
Mod de preparare
- Pune uleiul într-o oală, adaugă ceapa, ardeii, morcovul, sfecla. Lasă la călit uşor, vreme de 3-4 minute, amestecând constant să nu se ardă
- Pune pasta şi lasă alte 10 minute
- Pune sucul de roşii (este la sticlă; destul de lichid şi acru). Verifică de sare.
0 Comentarii
RESPECT este cuvântul de ordine. Aroganța/grandomania, insultele de orice gen, comentariile care NU sunt la obiect nu au ce căuta pe această pagină. Dedic trup şi suflet reţetelor, de aceea orice iniţiativă pozitivă (like, share, comment) este apreciată. Mulţumesc. O viaţă delicioasă îţi doresc. Ps. În caz de nu vezi publicat comentariul tău (1-3 zile), este pentru că nu am acces la internet.