Ultimele postări
Loading...

Smothie cu mere, scorțișoară

Arome de iarnă...
O altă idee (de weekend) colorată, energetică, picantă, aromatică și delicioasă! Băutură poate fi servită dimineața, la prânz, cină sau gustare. Atunci când vrei ceva dulce și sănătos.
Îndeplinește și satisface multe gusturi.

Grad de dificultate: niciunul
Timp de preparare: 5 min
Porţii: depinde

Ingrediente
 1. 200 ml iaurt alb (eu am folosit grecesc, dar este ok de orice fel, numai să fie natural)
 2. 1 măr (de care ai și vrei)
 3. 1 strugure negru (20 bobițe). Boabele mele aveau semințe, dar nu m-au deranjat. Poți folosi și boabe/fructe din compot
 4. 1/2 linguriță scorțișoară
 5. 1/2 linguriță boia de ardei iute
Mod de preparare
 1. Pune iaurtul în recipientul în care vei face băutura (să fie înalt dacă nu ai robot), adaugă fructele curățate, spălate și tăiate cuburi, scorțișoara, boiaua de ardei iute
 2. Mixezi cu blenderul până devine o cremă uniformă, vesel colorată și apetisantă
 3. Pui într-un pahar înalt și servești cu mult nesaț
Menţiuni
 • Un gust de-a dreptul fascinant ce trebuie încercat! O altă rețetă de acest gen: Smothie picant.
 • Poți pune orice fel de fructe dorești. Legume, semințe, orice poftești. Numai că legumele trebuie să fie într-o mai mică proporție decât fructele. Totul depinde de gusturi. Pune orice îți place și ai.   
 • Știu că nu este cine știe ce rețetă, dar dacă-ţi place (şi ţi-am dat o idee) orice iniţiativă: un like/share la pagina Facebook (click şi vei găsi mult mai multe fotografii), un vot (în dreapta sus) este echivalent cu Mulţumesc.

0 comentarii:

Post a comment

RESPECT este cuvântul de ordine. Aroganța/grandomania, insultele de orice gen, comentariile care NU sunt la obiect nu au ce căuta pe această pagină. Dedic trup şi suflet reţetelor, de aceea orice iniţiativă pozitivă (like, share, comment) este apreciată. Mulţumesc. O viaţă delicioasă îţi doresc. Ps. În caz de nu vezi publicat comentariul tău (1-3 zile), este pentru că nu am acces la internet.

 
Toggle Footer