.jpg)
Foarte simplu de
făcut, rapidă, nutritivă, sănătoasă și delicioasă. Optimă
fierbinte pe timp de iarnă (vara merge perfect rece). Îți
încălzește sufletul și corpul în câteva secunde. Dar, mai ales,
îți deschide sinusurile, de aceea este indicată în răceli.
Celiacii pot proba cu încredere, la fel și veganii și vegetarienii.
Timp de preparare: 30-35 minute
Porţii: 2-3
Ingrediente
- 10 căței de usturoi
- 2 cepe galbene
- 400 ml apă/supă de legume (două căni)
- 1/2 piper negru
- 1 lingură de boia de ardeiu iute + 1 boia de ardei dulce
- 2 lingură de ulei
Mod preparare
- Curăță cățeii de usturoi și taie-i nu foarte mărunt
- La fel faci cu ceapa
- Dacă ai folosit tigaie, ca mine, varsă totul în oală/cratiță, adaugi apa și sarea, acoperi și lași la fiert cam 20 min.
- Torni boiaua și piperul apoi cu un blender vertical (sau de care ai) mixezi totul până devine o cremă (cam 3 min)
Menţiuni
- Deosebită!!! Trebuie să-ncerci!
- Pentru alte rețete similare, vizitează meni-ul din bara de sus SUS „Supe”. (mulți nu o observă).
- Dacă-ţi place (şi ţi-am dat o idee) orice iniţiativă: un like/share la pagina Facebook (click şi vei găsi mult mai multe fotografii), un vot (în dreapta sus) este echivalent cu Mulţumesc.
0 Comentarii
RESPECT este cuvântul de ordine. Aroganța/grandomania, insultele de orice gen, comentariile care NU sunt la obiect nu au ce căuta pe această pagină. Dedic trup şi suflet reţetelor, de aceea orice iniţiativă pozitivă (like, share, comment) este apreciată. Mulţumesc. O viaţă delicioasă îţi doresc. Ps. În caz de nu vezi publicat comentariul tău (1-3 zile), este pentru că nu am acces la internet.