Optimă pentru cei care fac mult efort
fizic și pentru celiaci (gluten free).
Grad de dificultate: redus
Timp de preparare: 20 min
Porţii: 2
- 1 legătură de salată verde (de care ai, optimă ar fi Iceberg + spanac, eu nu am avut de data asta)
- 80 g brie (brânză cu mucegai franțuzească)
- 1 bucată de piept de pui fiert/grătar
- 2-3 ridiche roz (sau de care ai, iese foarte bună și fără)
- 1 ou fiert tare
- 60 g măsline negre (de preferat fără sâmburi) – am pus naturale că au gust pronunțat, la fel și Kalamata
- 2 linguri ulei de arahide (sau de care ai/vrei: măsline, floarea soarelui)
- 1/2 linguriţă sare (ATENȚIE că ciupercile sunt destul de sărate, la fel și măslinele)
- 1/2 linguriță piper negru/colorat măcinat
Mod de preparare
- Dacă nu ai deja fiert carnea de pui, pune-o la fiert împreună cu oul spălat
- Curăţă și spală toate ingredientele (salata, ridichile, sfecla); taie-le cum vrei tu
- Taie brânza cuburi, curăță și taie și oul
Mențiuni
2 Comentarii
imi place cum a iesit ca reteta si arata foarte bine, sanatoasa si apetisanta, trebuie incercata ca sigur are un gust aromat si racoros ;)
RăspundețiȘtergereMulțumesc foarte mult. (f)
ȘtergereRESPECT este cuvântul de ordine. Aroganța/grandomania, insultele de orice gen, comentariile care NU sunt la obiect nu au ce căuta pe această pagină. Dedic trup şi suflet reţetelor, de aceea orice iniţiativă pozitivă (like, share, comment) este apreciată. Mulţumesc. O viaţă delicioasă îţi doresc. Ps. În caz de nu vezi publicat comentariul tău (1-3 zile), este pentru că nu am acces la internet.