Tips: Când
ai terminat de băut lichiorul ce a fost într-o sticlă „drăguţă”
nu arunca sticla. Păstreaz-o; într-o zi s-ar putea să-ţi
trebuiască. Ca acum, de ex.:)
Grad de
dificultate: redus
Timp de
preparare: 15 minute
Pentru 1
sticlă de 0.70 ml
Ingrediente:
1 500
ml alcool de 30 grade (este bun şi de 28 grade/votcă numai să nu aibă niciun gust
bizar)
2 100 g
cacao dulce (nu ştiu unde se găseşte, a mea este din Italia). În
alternativă poţi să pui cacao normală (amară) şi adaugă 1-2 linguri de zahăr tos.
Mod
de preparare:
Se pune
cacaoa peste alcool cu o pâlnie, toarnă laptele, zbate bine de
multe ori şi e gata.
Dacă cacaoa este amară pune 1- 2 linguri de zahăr tos/sirop. Dizolv-o în lapte să nu facă cocoloaşe şi apoi toarn-o în sticlă.
Cea cu zahăr nu face cocoloaşe. Dacă totuşi face atunci trece lichidul printr-o sită.
Poţi servi
imediat sau poţi face un cadou cuiva.
Pentru alte
reţete de lichior vizitează secţiunea lichioruri ce găseşti în
menu (bara de sus=reţete băuturi).
0 Comentarii
RESPECT este cuvântul de ordine. Aroganța/grandomania, insultele de orice gen, comentariile care NU sunt la obiect nu au ce căuta pe această pagină. Dedic trup şi suflet reţetelor, de aceea orice iniţiativă pozitivă (like, share, comment) este apreciată. Mulţumesc. O viaţă delicioasă îţi doresc. Ps. În caz de nu vezi publicat comentariul tău (1-3 zile), este pentru că nu am acces la internet.