Evident, nu este o reţetă dar o idee.
Mâncare tradiţională italiană
când eşti la dietă. Atât de simple şi atât de gustoase că
nu-ţi vine să crezi. Dar la câte pun ei ... numai „light” nu
e. :p
Grad de dificultate: niciunul
Timp de preparare: 10 min
Porţii: 2
Ingrediente
- 300 g spaghetti sau orice altfel de paste, scurte sau lungi. După gust şi posibilităţi. Eu prefer spaghetti
- 1 cub de unt – 20 g
- 1 lingură grano padano, pecorino romano, caşcaval ras
- 1/2 linguriţă sare
- Pune pastele la fiert. Lasă-le 7-9 min (după gust)
- scurge-le, pune-le într-un bol, adaugă untul, amestecă foarte bine
- Porţionează, împresoară brânza şi gata. Se servesc fierbinţi.
Eu când fac în alb înseamnă: paste
cu ulei de măsline şi seminţe de ardei iuţi. Sau cu 1 linguriţă
de amestec din: ardei iuţi, usturoi şi pătrunjel. Delicioase. Asta da, de post! Ţin
de foame pentru o zi întreagă şi te ajută foarte mult în diete.
0 Comentarii
RESPECT este cuvântul de ordine. Aroganța/grandomania, insultele de orice gen, comentariile care NU sunt la obiect nu au ce căuta pe această pagină. Dedic trup şi suflet reţetelor, de aceea orice iniţiativă pozitivă (like, share, comment) este apreciată. Mulţumesc. O viaţă delicioasă îţi doresc. Ps. În caz de nu vezi publicat comentariul tău (1-3 zile), este pentru că nu am acces la internet.