
Grad de dificultate: redus – mediu (dacă nu ai
nicio practică, dar urmează paşii şi vizionează şi acest video, te va ajuta)
Timp de preparare: 60+30 = 20 min
Porţii: 3-4
Ingrediente
1. 500 g somon proaspat sau congelat
2.
3 linguri sos de soia
3.
2 lingurite seminte de susan
4.
1 lingurita usturoi deshidradat
5.
mirodenii după gust: piper negru,
chili, ghimbir
6.
2 linguri ulei de măsline

Mod de preparare
1.
Spala si taie somonul, curata-l de
piele daca este necesar. Pune-l intr-un vas micut, dar destul de inalt pentru
ca va trebui sa-l lasi la macerat


4.
Toarna tot sosul peste. Da la
cuptor pentru 20 de min. Treapta a doua (mijloc) Foc tare (200 grade) Verifica:
ar trebui sa fie gata. Daca nu e mai lasa vreo 5 min.
5.
Eu am preparat si cartofi odata cu
somonul. Reteta aici: Cartofi picanti la cuptor
Menţiuni
1.
Poţi servi cu garnitura de
cartofi, salate varie. Uite cum am servit eu: cu salata de castraveti cu
smantana si cartofi picanti. A fost super!!!
Dacă-ţi place (şi ţi-am
dat o idee) orice iniţiativă: un like/share la postări sau
pagina Facebook
(click şi vei găsi mult mai multe fotografii), un
vot (în dreapta sus) sau un mic comentariu la obiect (dacă ai timp) este
echivalent cu Mulţumesc.
0 Comentarii
RESPECT este cuvântul de ordine. Aroganța/grandomania, insultele de orice gen, comentariile care NU sunt la obiect nu au ce căuta pe această pagină. Dedic trup şi suflet reţetelor, de aceea orice iniţiativă pozitivă (like, share, comment) este apreciată. Mulţumesc. O viaţă delicioasă îţi doresc. Ps. În caz de nu vezi publicat comentariul tău (1-3 zile), este pentru că nu am acces la internet.