Pentru mai multe rețete de genul vizitează meniul din a doua bară (de sus) „Aperitive”.
Grad de dificultate: mediu
Timp de preparare: 15 preparat + 15
prăjit= 30 min
Porţii: n-am numărat (din păcate)
Ingrediente
- 200 g carne (tocată deja sau o faci tu acasă) de porc și vită
- 150 g varză proaspătă (1/4 de varză)
- 1 lingură piper negru
- 1 linguriță boia de ardei iute OPȚIONAL, dar indicat (eu am pus semințe)
- 2 linguri făină de grâu. Depinde. Celiacii pot folosi făină de soia/mazăre în loc.
- 1 + 1/2 cană ulei de floarea soarelui pentru prăjit
- 1 lingură sare (după gust) + câteva frunze de pătrunjel mărunțite
Mod de preparare
- Rade varza pe răzătoarea mare
- Modelează ce forme vrei: rotunde, de mici, plate. Cum îţi vine la îndemână
Menţiuni
- Sunt bune servite calde sau reci cu sosuri variate, ketchup, etc. Sau cu piure, spaghete/paste. Optime ca aperitive la petreceri.
- Dacă-ţi place (şi ţi-am dat o idee) orice inițiativă: un like/share la postări sau pagina Facebook (click şi vei găsi mult mai multe fotografii), un vot (în dreapta sus) (sau un mic comentariu la obiect) este echivalent cu Mulţumesc.
0 Comentarii
RESPECT este cuvântul de ordine. Aroganța/grandomania, insultele de orice gen, comentariile care NU sunt la obiect nu au ce căuta pe această pagină. Dedic trup şi suflet reţetelor, de aceea orice iniţiativă pozitivă (like, share, comment) este apreciată. Mulţumesc. O viaţă delicioasă îţi doresc. Ps. În caz de nu vezi publicat comentariul tău (1-3 zile), este pentru că nu am acces la internet.