
Grad de dificultate: redus
Timp de preparare: 20 min + 1 oră
macerat
Ingrediente
- 2 cotlete de porc (sau mușchi, etc)
- 2 linguri sos de rodii/suc proaspăt de rodii (mi l-a dat cineva din Iran, parcă. Este foarte gros. Nu știu unde se poate găsi în România. Nu am văzut niciodată, dar n-ar fi rea o sticluță-n casă)
- 1 linguriță boia de ardei iute
- 1 linguriță sare
Mod de preparare
- Toarnă sucul/sosul de rodii peste carne, adaugă usturoiul praf, boiaua de ardei, sarea. Acoperă și lasă la macerat în jur de 1 oră.
- Pune cotletele în tigaiea. Dacă le vrei coapte bine (în interior) foc slab, lasă vreme de 8-10 min pe fiecare parteb. Dacă le vrei mai în sânge, lasă focul tare, prăjește 5 – 6 min pe fiecare parte. Ai grijă să nu se ardă!
- Servește fierbinte cu piure de cartofi, legume la cuptor (de ex.) sau cu mămăliguță și mujdei

- Dacă-ţi place (şi ţi-am dat o idee) orice iniţiativă: un like/share la pagina Facebook (click şi vei găsi mult mai multe fotografii), un vot (în dreapta sus) este echivalent cu Mulţumesc.
0 Comentarii
RESPECT este cuvântul de ordine. Aroganța/grandomania, insultele de orice gen, comentariile care NU sunt la obiect nu au ce căuta pe această pagină. Dedic trup şi suflet reţetelor, de aceea orice iniţiativă pozitivă (like, share, comment) este apreciată. Mulţumesc. O viaţă delicioasă îţi doresc. Ps. În caz de nu vezi publicat comentariul tău (1-3 zile), este pentru că nu am acces la internet.