
Crutoanele se servesc alături de supe, creme, borșuri. Poți să pui orice garnitură dorești pe ele (inclusiv dulceață).

Grad de dificultate: redus
Timp de preparare: 15 -
20 min
Ingrediente
- pâine mai veche, dar nu uscată și nici mucegăită. Franzela e ok, deși pâinea cu cartofi este mult mai indicată pt că nu se sfărâmă
- Opțional: 1 cățel de usturoi
Mod de preparare
- Lasă untul să se topească la temperatura camerei
- Taie pâinea felii de circa 1 cm, apoi taie fiecare felie fâșii late numai cât dorești tu. Pot fi de 1 cm, 2-3, sau chiar mai mari
- dai la cuptor (foc mediu/înalt) pt 10 min circa
- Eventual poți șterge fiecare cruton în parte cu un cățel de usturoi. Asta depinde de ceea ce vei servi cu ei.
Menţiuni
Sunt extrem de fragede și crocante, optime pentru orice
supă/borș/cremă și variate. Deasemenea le poți garnisi și cu dulcețuri. Deosebit de apetisante.Dacă-ţi place (şi ţi-am dat o idee) orice inițiativă: un like/share la postări sau pagina Facebook (click şi vei găsi mult mai multe fotografii), un vot (în dreapta sus) (sau un mic comentariu la obiect) este echivalent cu Mulţumesc.
0 Comentarii
RESPECT este cuvântul de ordine. Aroganța/grandomania, insultele de orice gen, comentariile care NU sunt la obiect nu au ce căuta pe această pagină. Dedic trup şi suflet reţetelor, de aceea orice iniţiativă pozitivă (like, share, comment) este apreciată. Mulţumesc. O viaţă delicioasă îţi doresc. Ps. În caz de nu vezi publicat comentariul tău (1-3 zile), este pentru că nu am acces la internet.