Rețetă rapidă, simplă, hrănitoare
și delicioasă. Idee pentru studenți și pentru acei care nu au timp să gătească.
Grad de dificultate: redus
Timp de preparare: 15 minute
Porţii: 2-3
Ingrediente
- 100 g ghebe sau orice fel de ciuperci ai. Ghebele sunt mai aromate. Uscate, la borcan, etc.
- 50 g cârnat afumat (al meu este făcut în casă, amestec carne de porc+vită)
- 3 linguri ulei măsline (sau de care ai)
- 1 linguriță praf de usturoi (asta pentru că nu am avut proaspăt, Dacă ai proaspăt pune 2 căței striviți)
- 1 linguriță piper negru măcinat proaspăt (dacă-i posibil)
- 1 linguriță sare (după gust) Ai grijă dacă ciupercile sunt sărate.
Mod de preparare
- Taie cârnatul rondele (sau cuburi) cum preferi, pune-l la călit în ulei vreme de 3 min. dacă pui usturoi proaspăt strivit/tăiat, acum este momentul. dacă ai praf, îl vei pune la sfârșit
- Pune ghebele/ciupercile
- Scurge pastele și toarnă-le în tigaie
- Adaugă mirodeniile, verifică de sare și servește fierbinte sau rece
Menţiuni
Dacă ți-a plăcut și ți-am dat o idee, un like la pagina
Facebook, sau orice altă inițiativă este echivalent cu Mulțumesc.
Poftă bună!
0 Comentarii
RESPECT este cuvântul de ordine. Aroganța/grandomania, insultele de orice gen, comentariile care NU sunt la obiect nu au ce căuta pe această pagină. Dedic trup şi suflet reţetelor, de aceea orice iniţiativă pozitivă (like, share, comment) este apreciată. Mulţumesc. O viaţă delicioasă îţi doresc. Ps. În caz de nu vezi publicat comentariul tău (1-3 zile), este pentru că nu am acces la internet.