Gluten free (celiaci), de post, pentru vegani/vegetarieni şi
cei care sunt la dietă.
Vesel colorată, genuină, simplă,
rapidă, economică şi extrem de gustoasă.
O nouă combinaţie îndrăzneaţă
inspirată la reţeta „legume cu jumări în sos de soia”. Şi
asta-i... pfffffffff. PREA BUNĂ!
Grad de dificultate: redus
Timp de preparare 15-20 minute
Porţii: 2 Pentru mai multe
dublează/triplează etc cantităţile.
Ingrediente
- 1 cartof
- 1/2 praz sau ceapă galbenă
- 2 linguri ulei
- 1/2 linguriţă boia de ardei iute
- 1/2 piper negru
- 3 linguri bulion/6 sos de roşii
- 1 linguriţă usturoi praf
- sare după gust. Ai grijă că varza este sărată
-
Mod de preparare
- Taie varza bucăţi mici
- Curăţă, spală prazul, taie-l rondele
- Curăţă cartoful, pe răzătoare, ca în imagine
- Pune o tigaie (care nu lipeşte) pe foc, varsă uleiul, (eventual seminţele de in, lasă 1 min) pune prazul, varza, amestecă, lasă 2 min.
- Adaugă cartoful amestecă, pune 2 linguri de apă. Amestecă, acoperă, lasă 5 + 5 min pe fiecare parte (adică trebuie să amesteci bine = să întorci)
- Verifică de sare, adaugă mirodeniile ce îşi plac şi sosul de bulion. Lasă alte 2 min după ce ai amestecat foarte bine
Menţiuni
Serveşte fierbinte sau rece.Dacă ţi-a plăcut (sau ţi-am dat o idee) un like la pagina Facebook m-ar încuraja. Mulţumesc.
0 Comentarii
RESPECT este cuvântul de ordine. Aroganța/grandomania, insultele de orice gen, comentariile care NU sunt la obiect nu au ce căuta pe această pagină. Dedic trup şi suflet reţetelor, de aceea orice iniţiativă pozitivă (like, share, comment) este apreciată. Mulţumesc. O viaţă delicioasă îţi doresc. Ps. În caz de nu vezi publicat comentariul tău (1-3 zile), este pentru că nu am acces la internet.