Ultimele postări
Loading...

ClătitDog

Te-a pufnit râsul, zi DREPT!
Pe mine m-am pufnit când m-am gândit ce mult se potriveşte, şi acum când scriu, chicotesc.
Probabil s-au gândit mulţi la ideea asta. Nu ştiu, nu am vrut să caut pe net, ca să nu-mi distrug entuziasmul şi senzaţia că sunt un geniu.
Asta e, singurătatea/celibatul te face să prinzi vânt cu mâna.

Dacă vrei să-ţi surprinzi prietenii/oaspeţii, aceasta-i reţeta pentru tine!
Oricine poate face aşa ceva, şi un copil de 10 ani. Dacă a avut o mamă responsabilă şi l-a învăţat să-şi poarte singur de grijă. :D
Studenţii sunt invitaţi să probeze cu mare încredere.

Este o idee de weekend, NU o reţetă. Nu sări pe mine.
Ai nevoie de:
  • cârnat afumat (pe cât posibil), picant sau de care ai tu chef
  • clătite (pentru reţete aici. Dar sunt sigură că eşti perfect capabil să faci o clătită) Îţi sugerez să nu pui zahăr, clar. Sunt sărate, dar în acest mod le poţi garnisi şi cu umpluturi dulci şi sărate.
  • Multă poftă şi încredere
În timp ce faci clătitele, pune la prăjit cârnaţii. Pe grill/barbeque ar fi fenomenali.
Îi poţi încălzi şi la microunde sau fierbe, dar...Sunt muuuult mai gustoşi prăjiţi. Lasă, nu te gândi la sănătate, crede-mă, habar nu ai ce conţin cârnaţii ăia.
Oricum, nu servi în fiecare zi. Personal nu iubesc carnea, salamurile/cârnaţii şi mai puţin. Dar câteodată salivez numai la gândul.

Sunt fabuloase fierbinţi, dar şi reci. 
Pot constitui un aperitiv perfect la orice gen de petreceri. Le poţi face cu 1 zi înainte, dar pui cârnatul pe moment. Te asigur că vei face o figură PE CINSTE!!!
Servite cu bere/cola în faţa televizorului, la un meci de fotbal/ film, cu prietenii, picnic, grătar (faci clătitele acasă şi le adaugi cârnatul/micul griliat).
Dacă ţi-am dat o idee şi ţi-a plăcut, orice iniţiativă (comment, like, share) este echivalent cu MULŢUMESC. 

0 comentarii:

Post a comment

RESPECT este cuvântul de ordine. Aroganța/grandomania, insultele de orice gen, comentariile care NU sunt la obiect nu au ce căuta pe această pagină. Dedic trup şi suflet reţetelor, de aceea orice iniţiativă pozitivă (like, share, comment) este apreciată. Mulţumesc. O viaţă delicioasă îţi doresc. Ps. În caz de nu vezi publicat comentariul tău (1-3 zile), este pentru că nu am acces la internet.

 
Toggle Footer